Om Primaforst

primaforst.dk er specialiseret i udvikling og salg af hjælpemidler og forbrugsvarer til fremstilling og dyrkning af juletræer.

primaforst.dk er en del af Tvekærgård Juletræer nær Assens på Vestfyn. Vi producerer selv Nordmannsgraner, og gennemtester derfor i praksis både de produkter, som vi selv udvikler og de øvrige produkter i vores varesortiment.

Hos primaforst.dk mener vi, at prima juletræer kræver prima grej. Den optimale pasning skal til, for at du kan optimere dit afkast og få det bedste ud af dine arealer. En målrettet indsats for sidegrene og topskud sikrer, at træerne opnår den bedste styk- og engrospris.

Det er primaforst.dks mål at blive et troværdigt og fleksibelt alternativ til de etablerede spillere på markedet. primaforst.dk er startet i 2013.

Hos primaforst.dk får du altid prima grej til prima træer – og det endda til rimelige priser.

Bag primaforst.dk

Bag primaforst.dk står flere juletræsavlere. Virksomheden drives i det daglige af Søren Carl Storm.  Ideer til produktudvikling er kommet til os efter i timevis at have arbejdet, plejet og passet egne juletræskulturer i den danske natur. primaforst.dk kender derfor til produktionens udfordringer og avlerens behov for gode og funktionelle løsninger.

Leverandører

En stor del af varerne i webshoppen produceres og hentes direkte i Asien uden fordyrende mellemhandlerled. Kombineret med lave faste udgifter, kan Primaforst levere produkter til konkurrencedygtige priser fra eget lager. Varer sendes til hele landet – se i øvrigt handelsbetingelser her.

Du er altid velkommen til at henvende dig med spørgsmål og kommentarer.

Søren Carl Storm
tlf 24 26 22 26

Indehaver Søren C. Storm
Indehaver Søren C. Storm